Op 12 mei was het de verjaardag van Axelle. We vonden dit opnieuw een leuke kans om een kooknamiddag te organiseren met gerechtjes die Axelle lekker vond of eens wou uitproberen.
Het kiezen van een gerecht vond Axelle niet zo gemakkelijk, dus hebben we wat geholpen. We polsten naar wat ze lekker vond en bedachten allerlei gerechten. Axelle was wel nieuwsgierig naar het voorstel van Thibo: Wat is een crumble? Dus besloten we dit dan maar te maken als dessertje.
We kozen er deze keer ook voor om een hoofdgerecht te maken: pasta met zalm.
De maandagnamiddag gingen we met onze kookkoffer en ingrediënten naar Het Kompas om er samen met juf Griet en juf Annelies te koken en te proeven. We verdeelden ons in 2 groepen en gingen aan de slag.
Gelukkige verjaardag Axelle!!
De crumble was allemaal op, maar van de pasta hadden we nog een restje. De dag nadien warmde de juf het terug op en aten we het als een klein voorgerechtje tijdens de werkmomenten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten